Robin

Spelontwikkelaar

Hoi, ik ben Robin,

Sinds 8 jaar ben ik gamemaster bij Deventer Escape, wat ik erg leuk vind vanwege de meer directe gastervaring en hierbij heb ik inmiddels al meer dan 13.500 gasten mogen begeleiden. Met mijn eigen bedrijf Time Trap richt ik mij meer op het bouwen van escaperooms. Langzaam breid ik dat uit met allerlei nevenactiviteiten en producten, zoals escapeboxen en escape designs op maat.

Door het creëren van werelden, fantasie settings, raadsels en puzzels leid ik mensen door verschillende ervaringen. Ervaringen zijn in mijn ogen een kostbaar iets, grotendeels verantwoordelijk voor wie je bent en wat je wordt. En een ervaring die indruk maakt beïnvloedt wat je gelooft, denkt, voelt en ziet.

Als partner van Deventer Escape, SpelKo en eigenaar van Time Trap Escaperooms kan ik mij volledig uitleven. Muziek componeren, verhalen schrijven, trailers filmen, smeden of schilderen, mechanische puzzels ontwikkelen of GPS-tochten uitzetten, het kan en gebeurt echt allemaal in mijn beroep! Een spel bedenken, vervolgens maken en het dan door anderen gespeeld zien worden zijn zulke aparte fases. Elke fase heeft zo zijn eigen uitdagingen, hoogte- en soms ook dieptepunten. In ieder geval is het nooit saai.

De nauwe samenwerking met SpelKo betekent dat we beiden meer mogelijkheden hebben met wat we onze klanten kunnen bieden. We brengen onze expertise samen om de hoogst mogelijke kwaliteit neer te kunnen zetten, iets dat jullie hopelijk terugzien in de spellen!