Laura

Spelbegeleider

Hoi, ik ben Laura,

Ik ben 22 jaar oud en ik kom uit Emmeloord. Vanwege mijn studie ben ik in een studentenhuis in Deventer komen wonen. Als je mijn kamer in stapt zie je gelijk een van mijn grootste hobby’s: mijn plantenverzameling. Verder ben ik een echte spelletjesliefhebber en vind ik het erg leuk om af en toe gitaar te spelen.

Bij op kamers wonen, hoort een bijbaantje. Via via ben ik bij Deventer Escape terecht gekomen, waar ik nog steeds werk als gamemaster. Ik vind escaperooms ontzettend leuk en spannend om zelf te spelen en nu zie ik het spel geregeld vanaf de andere kant. Een raar baantje is het wel.. Je maakt van alles mee, er gebeurt vanalles in een escaperoom. Dat maakt het nooit saai. Wat ik het leukste vind aan dit werk is hoe blij mensen worden van de ervaring die je hen biedt. Mensen vinden het geweldig om te doen en daar word ik ook enthousiast van!

Bij Deventer Escape heb ik Ellen leren kennen. Een vrouw die weet wat ze wilt bieden en die oprechte passie heeft voor wat ze doet. Het begeleiden van spellen is iets wat bij mij past en vind het erg leuk om dat nu ook voor SpelKo te mogen doen!

Misschien zie ik jou binnenkort bij een van de spellen!

Groetjes, Laura