Ellen

Eigenaar

Hoi, ik ben Ellen,

Ik ben 34 jaar en woon samen met mijn partner en dochter in Deventer.

In 2011 heb ik naast mijn studie HBO Communication & Multimedia Design mijn eigen webdesign bedrijf opgezet. Voor brood op de plank heb ik o.a. callcenterwerk gedaan. Echter, bij het maken van een website zit ik veel binnen achter mijn computer en kom ik amper met mensen in contact. Bij callcenterwerk kom ik met erg veel mensen in contact, maar dit contact is altijd negatief: mensen nemen alleen contact met je op als er problemen zijn.

Naast mijn werk probeerde ik de dingen te zoeken die ik miste in mijn werk. Zo heb ik 2014 t/m 2017 organisatorisch, speltechnisch en achter de schermen meegeholpen met een amateurversie van AvroTros’s Wie Is De Mol. Ik vond het begeleiden van spellen zo leuk, dat ik er mijn werk van heb gemaakt. Zo heb ik sinds 2018 ruim 100 GPS-spellen en escaperooms begeleid voor verschillende werkgevers.

En toen kwam het coronajaar 2020: mijn grootste werkgever ging failliet en al het andere werk kwam stil te liggen. Ik wilde niet afwachten en heb mijn 2e bedrijf opgericht om zelf (corona-proof) spellen te kunnen maken en te begeleiden. En zo is SpelKo geboren!

Ontmoet ik jou bij één van de leuke spellen van SpelKo?

Groetjes Ellen